Neo-Miki

Cartoon Brew aracılığıyla Matthew Cruickshank ve Barry Baker’in tasarlayıp, geliştirdiği ve canlandırdığı kısa bir animasyon sekansına ulaştım: Crookie’s Blog: Neo-Mickey

Projelerinin duraklaması nedeniyle yaptıkları bu canlandırmayı kendi sayfalarından yayınlamaya karar vermişler ve iyi yapmışlar gerçekten. Miki Fare karakterinin çok iyi kotarılmış süper bir yeniden tasarımını görmüş olduk bu sayede. Karakter hem sempatik hem de “cool” olmuş. Sahne grafik ve karakter tasarımları da çok hoşuma gitti.

Cartoon Brew’de projenin bir oyun projesi olduğundan bahsediliyor. Crookie’s Blog’da konuyla ilgili fazla da detay verilmemiş ama yaratılan sekansın gelişimi bir oyun tanıtımının hedeflendiğini gösteriyor. Anlaşılan projelerinin şu an için geri çevrilme nedenlerinden biri hedef kitlenin belli olmamasıymış: Okul öncesi çocuklara mı yönelik? Yoksa “pot-smoker”, esrar içen, vatandaşlar mı?

Beni gülümseten bir video oldu ! Nedense oyundan ziyade çizgi film olarak görmeyi tercih ederim. Sekansı aşağıda izleyebilirsiniz. Tasarımcı ve canlandırmacısının sayfalarına da bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.